Lounge ligbed

Het perfecte lounge ligbed

In jouw huis maak je plannen, voer je ze uit, relax je, kortom je leeft er. In de tuin relax je ook en krijg je genoeg frisse lucht. In de zomer wil je dit zo comfortabel mogelijk doen. Hiervoor is een lounge ligbed perfect en een lounge ligbed ziet er ook nog eens mooi uit.

tuinkussens-op-maat-700x500Zomeravonden

Als de dagen weer wat langer worden en je in de avond eindelijk tijd hebt om eens goed tot rust te komen is het ideaal om dit te doen op jouw ligbed in de tuin. Tijdens lange knusse zomeravonden is het ontzettend leuk om met vrienden of gewoon je gezin er een gezellige avond van te maken. Een glas wijn erbij of een kop thee, op een lounge bed worden het zomeravonden om nooit te vergeten!

Op maat

De producten van Dutch Rivièra worden allemaal op maat gemaakt voor de klant. Zo weet je zeker dat je goed kan relaxen en genieten van het lounge bed. De hoge kwaliteit van de meubels zorgen ervoor dat je jaren kan genieten van je ligbedden. Dit doe je niet alleen op de meest comfortabele manier die denkbaar is maar ook nog eens in stijl. Je kan alles zelf bepalen, van kleur en materiaal tot maat. De bedden worden gemaakt met het doeleinde om tot rust te komen, en Dutch Rivièra zorgt ervoor dat dit nooit meer hoeft op het ligbed dat jij niet mooi vindt.